Onze Ondernemingen

Groothandels

“Onze groothandels zorgen dat we altijd op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen in de markt en zorgen dat we de producten van onze webshops tegen een scherpe prijs aan de consument kunnen aanbieden”

Fashion Deals Trading

Fashion Deals Trading heeft een gevarieerd aanbod in diverse merkkleding, schoenen en accessoires, voor zowel dames als heren.

AK for Pets

A.K. for Pets is dé spil in de dierenbenodigdheden branche. Met meer dan drie decennia aan ervaring in de import en export.

Webshops

“Onze webshops zijn stuk voor stuk specialisten die onze klanten graag van de beste producten en natuurlijk de beste service leveren”

Fashion for Less

Fashionforless heeft een gevarieerd aanbod in merkkleding. Van schoenen tot accessoires, zowel voor dames als voor heren.

De HuisdierSuper

De Huisdiersuper.nl is ontstaan uit een grote voorliefde voor dieren en is vandaag de dag uitgegroeid tot één van de grootste online dierenwinkels in Nederland en België.

The Retro Family

The Retro Family is hét online retro warenhuis van Nederland en België met leuke vintage geïnspireerde producten maar eventueel wel met een modern tintje.

Contact

  • Beechavenue 12, 1119PT Schiphol-Rijk
  • info@e-com2group.nl