The Retro Family

Over The Retro Family

The Retro Family is een deelneming van E-com2 Group. E-com2 Group is onderdeel van Nederlandse MKB Participatiemaatschappij (NMP).

The Retro Family is het grootste online warenhuis in Nederland van retro-producten en daarin marktleider. The Retro Family verkoopt via een webshop vintage geïnspireerde producten met een moderne twist. Het zijn producten met het design van toen gecombineerd met de technologie van nu. Het assortiment varieert van audio tot telefonie en van funcooking tot analoge fotografie en kleding.

The Re0tro Family beschikt over een grote klantenkring en 90% van de klanten beoordelen The Retro Family als positief en het wordt met name geroemd door de snelle levering en unieke producten.

De laatste 3 jaar is de omzet jaarlijks verdubbeld. The Retro Family is klaar om binnen de E-com2 Group uitbreiding in Europa te realiseren. Met een nieuw distributiecentrum, en de uitbreiding van het assortiment zal The Retro Family nieuwe afzetmarkten, zoals Duitsland en België bedienen. Verdere groei naar andere landen wordt niet uitgesloten.

Contact

  • Beechavenue 12, 1119PT Schiphol-Rijk
  • info@e-com2group.nl